Palvelut ja hinnat

PSYKOTERAPIA

KELAn tukemaa kuntoutuspsykoterapiaa voi saada 80 kertaa vuoden ja 200 kertaa kolmen vuoden ajan. KELA korvaa tietyin edellytyksin tarpeenmukaista kuntouttavaa psykoterapiaa, jonka tavoitteena on työ- tai opiskelukyvyn tukeminen tai parantaminen.

Kuntoutuspsykoterapiasta korvataan 57,60 € käynniltä. Mikäli olet hakenut ja saanut myönteisen päätöksen kuntoutuspsykoterapiasta, maksat omavastuuosuutena 17,40 € ja laskutan itse KELAa korvausosuudesta.

Käynnin voi perua edellisenä päivänä ilman kuluja. Saman päivän peruutuksista veloitetaan 40 € ja peruuttamattomasta poisjäännistä täysi käyntihinta eli 75 €.

Kuntoutuspsykoterapian aloittaminen edellyttää tutustumis- ja arviointikäyntiä psykoterapeutin luona. Tästä ei saa KELA-korvausta. KELA-terapeuttia etsivälle tutustumiskäynti on 50 €.

Maksutavat ovat käteinen tai lasku.

 

LYHYTTERAPIA

Lyhytterapiassa voidaan sopia muutamasta käyntikerrasta, joiden määrän sovimme yhdessä etukäteen tai käyntien aikana. Näiden käyntikertojen aikana voidaan selkeyttää ajatuksia eri elämäntilanteiden haasteissa.

Käyntihinta on 75 €. 

 

NEUROPSYKIATRINEN VALMENNUS

Neuropsykiatrisessa valmennuksessa tuetaan asiakasta elämänhallintaongelmissa, itsenäistymisessä sekä koulutus- ja urasuunnitelmien selkiyttämisessä.

Neuropsykiatrisen valmennuksen hinta on 60 €/tunti.

 

TYÖNOHJAUS

Työnohjaus voi olla yksilö-, ryhmä- tai koko työyhteisön ohjausta, jolla on selkeät tavoitteet kuten osallistujien ammatillisuuden tukeminen, työssä ilmenevien tunteiden ja haastavien tilanteiden käsittely, omien voimavarojen arvioiminen, työkyvyn ylläpitäminen ja työhyvinvoinnin lisääminen.

Hinta sovitaan erikseen.

gallery/odotustila 2
gallery/koko huone